BTLG Conference: Double Time (Runner)

BTLG Conference: Double Time (Runner)

BTLG Conference: Double Time (Runner)

Card by Card Commentary of Double Time

Author: Vexation/Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014/Categories: Android: Netrunner, Strategy, Card Commentary

Rate this article:
No rating

 

Χμμ, μια πυρηνική για ενοχλητικούς server και το μόνο πραγματικό meta για πράγματα τύπου Ash/Strongobox και λοιπά ζουλάπια. Βαρύ το double και ασήκωτο το 3 influence για τον άμοιρο criminal που δεν μπορεί να το χωρέσει και το χρειάζεται πραγματικά. Δεν την λες κακή κάρτα, δεν είναι auto-include αλλά είναι στην κατηγορία του "ευτυχώς που υπάρχει" όπως το The Source, γιατί μπορεί κάποια στιγμή οι υπερ-σέρβερ να γίνουν εντελώς της μόδας. Θα ήταν άπαιχτο βέβαια να μπορούσες να το κάνεις redirect με κάποιο τρόπο στο R&D, π.χ. χρησιμοποιόντας CopyCat. Εκεί μάλλον το δάκρυ θα πηγαίνει κορόμηλο.(3/5)

Ένα demolition run για απομακρυσμένους εξυπηρετητές, το οποίο κοστίζει 4 φράγκα και 2 κλικς… Έχει και 3 influence. Ευχαριστώ δεν θα πάρω… Δεν ξέρω αν θα το χρησιμοποιήσει ο φίλος μου ο Noise αλλά νομίζω ότι κι αυτός θα το βρει ακριβό. Μόνο για πολύ ειδικές περιπτώσεις, λογικά δεν θα το δούμε συχνά στο τραπέζι.(2/5)

Δυνατή κάρτα εναντίον Jinteki, αλλα μέχρι εκεί. Οι περιπτώσεις που θα ήθελες να την έχεις στα χέρια σου είναι σπάνιες (NBN Never Advance Ι’m looking at you..) Κατά τα άλλα, πολύ όμορφη κάρτα θεματικά.(2/5)


 

Καλώς την και ας άργησε. Αυτό είναι ίσως και το κακό του να σχεδιάζεις όλο το cycle μαζί από πλευρά ισορροπίας και μετά να πρέπει να σπάσεις τα πεκατάκια και με θεματικά κριτήρια. Η κάρτα αυτή έπρεπε να είχε βγει αρκετά πιο νωρίς, μια και είναι από τα ελάχιστα δυνατά meta που έχει ο άμοιρος αναρχικός για το NBN fast advance και τα απανταχού τερατοserver building decks. Και αν νομίζετε ότι καπνίζω ξεραμμένο diesel, σκεφτείτε λίγο πώς στήνεται αρχικά το ΝΒΝ και πόσες ωραίες ευκαιρίες έχεις να το καρφώσεις, να κατεβάσεις Liberated και να στηθείς ένα γύρο νωρίτεα. Έπος. Τέλος. Ε, και εντάξει, έχει ένα μικρό ρίσκο να σε κάνει outplay o άλλος, αλλά ... αν δεν σας αρέσει το ρίσκο δεν θα παίζατε anarch :)(5/5)

Παράξενο event αυτό. Παίρνεις 6 φράγκα με το ρίσκο να βοηθήσεις την εταιρία να σκοράρει κάποια ατζέντα ή να προωθήσει κάποιο asset της. Δίνει γρήγορα λεφτά βέβαια αλλά το κόστος σε influence είναι μεγάλο για μένα(3/5)

Πολύ καλή κάρτα οικονομίας με προφανή πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Κάνει καλό συνδυασμό με expose η απλά είναι για τους καλούς αναρχικούς που ξέρουν να διαβάζουν τον αντίπαλο. Δεν νομίζω να την δούμε εκτός κόκκινων με τέτοιο influence. (κλαψ)(3/5)


 

Πατάτα much? Προφανώς ψήνεται να βγει stealth fracter, μέχρι τότε πρόκειται περί ελεηνής κάρτας. Ακόμα και τότε, θα υπάρχουν σίγουρα καλύτερες επιλογές, και νομίζω να βγαίνει το repli-wizard από influence.(1/5)

Ένα τσιπάκι με απόκρυψη που σου δίνει λεφτά για να χρησιμοποιήσεις κάποιον fracter. Δεν γνωρίζω κάποιο τέτοιο πρόγραμμα που να απαιτεί τεχνολογία απόκρυψης για να δουλέψει. Επομένως πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν ένα cyberfeeder περιορισμένης χρήσης. Δεν θα το χρησιμοποιούσα ποτέ αλλά έχει μια κάποια χρησιμότητα, κυρίως για το φιλαράκι μου το Noise. Λες να τον κάνει silent;(2/5)

Solid corroder support κάρτα και με μελλοντική δύναμη για τα stealth. Τα παιδιά στην FFG κατι μεγάλο έχουν στο μυαλό τους, αλλιώς δεν μπορώ να καταλάβω το εξωφρενικό influence cost(2/5)


 

Μάλιστα. Προφανώς, ο απολυμένος εμπνευστής του Because We Built It inc αποφάσισε να σχεδιάσει τσιπάκια για τα μπλε παιδιά. Με την καμία ίσως, ειδικά με αυτό το influence. Λες και έχουν θέματα να περάσουν sentries.(1/5)

Καλώς τα ωραία πράγματα! Επιτέλους και κάτι που μπορώ να χρησιμοποιήσω και μου δίνει φράγκα τσάμπα. Είναι βέβαια μόνο για killers αλλά με αυτό το τσιπάκι βλέπω το dagger με άλλο μάτι… Λες να αφήσω τον πνίχτη και να το γυρίσω στο μαχαίρι; Δεν είναι καθόλου απίθανο.(4/5)

Ναι το έχουμε καταλάβει, εμείς τα κακά παιδια είμαστε ειδικοί στο να σκοτώνουμε ICE, αλλά το μαχαιράκι το καλό το έχουν oι Shapers και δεν σκέφτομαι να χαλάσω influence όταν έχω ήδη τα καλύτερα killers .No use... For now.(2/5)


 

Μετά το κλασσικό άνοιγμα clone-chip+παράσιτο, τώρα μπορείς να παίξεις savoir-faire + παράσιτο και μετά clone chip + παράσιτο, μερικές φορές στο ίδιο stimhack! Αφήστε τα στρουμφάκια να ψάχνουν για silencers. Χάος - Καταστροφή - Αναρχία ... και καλοί τρόποι:) Εξίσου ενοχλητικό με Deep Red + Knights. Το influence πονάει λίγο, αλλά βολεύεται η κατάσταση.(4/5)

): Άλλο ένα καλό πρόγραμμα για μένα και την παρέα μου. Είσαι στο νετ και ξαφνικά βλέπεις μπροστά σου ένα τοξότη. Κανένας πανικός! Έχεις την τεχνογνωσία… Κατεβάζεις τη νεραιδούλα και τον απασχολεί μέχρι να κάνεις τη δουλειά σου. Δεν είσαι αναγκασμένος να φορτώσεις την κονσόλα σου από πριν τη δουλειά. Το κάνεις επι τόπου. Βέβαια έχει κόστος σε μνήμη αλλά τίποτε καλό δεν είναι τσάμπα.(3/5)

Τρομερό καρτάκι! Σου δίνει την ταχύτητα που χρειάζεσαι, αρκεί να έχεις το χρήμα. Ακόμα πιο σημαντικό, κρύβεις πληροφορία απο την Corp. Θα rezzarei το archer η corp άμα έχεις το savoir-faire κάτω;;; Μ’άρεσε που μ’άρεσε το Stimhack στους Crims, τώρα μου δίνουν και άλλον ένα λόγο να το παίζω. Επίσης, δυναμώνει την χρήση του bad publicity. Το μόνο αρνητικό είναι το memory, το οποίο πασχίζουμε να βρούμε. Επίσης με τέτοιο influence δύσκολα το βλέπω σε άλλo faction.(4/5)


 

Δεν το λες κακό, αν και συνήθως αν δεν προλάβεις να την κάνεις για New Angeles μάλλον σου πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι. Πάντως είναι ένα καρτάκι που έχει ενδιαφέρον για το παλίο καλό data-link reversal, και έχω την εντύπωση ότι θα προτιμήσει και κάποιος ινδός που θα μας επισκευθεί σύντομα.(2/5)

Να και ο αυτοφωράκιας! Το παιδί για όλες τις δουλειές. Ο μαθητευόμενος που ότι και να γίνει παίρνει το φταίξιμο. Κυνηγάνε τη φίλη σου την Καιτούλα οι τύποι από τη Weyland γιατί σου δίνει φράγκα. Φτιάχνεις λίγο τα logs και αντί να πάνε στο τσαρδί της, πάνε στου Μητσάρα και τη γλιτώνει το κουκλί. Απαραίτητος για όλους τους τύπους που στηρίζονται στις γνωριμίες τους και έχουν απλώσει την επιρροή τους σε όλο το city grid.(5/5)

Θα βρεί την θέση της σε resource decks και σε συνδυασμό με The Source και New Angeles City Hall κάνει παπάδες. Στην τελική αν σου είναι άχρηστο, το σκάς για 2 φράγκα... και έχει και 1 influence. Τίμιο.(3/5)


 

Ο ύπνος είναι πάντα καλός. Ειδικά αν δεν έχεις λεφτά για ταξί και πας να σε φιλοξενήσει το Starlight Foundation. Είμαστε σχεδόν εκεί για την μεγάλη ανατροπή, όπου ένα anarch design θα ξεπερνάει σε λεφτά τους βρωμο-πράσινους μαρουλολάγνους. Μόνο για διασκέδαση όμως, και ο καλός runner δεν την μπλέκει με την δουλειά:)(3/5)

Ποιος τρελός θα κάνει σιέστα όταν το κάθε μικροδευτερόλεπτο μετράει στον κυβερνοχώρο; Και δεν δουλεύει για τον εαυτό του. Δεν πιστεύω πως θα το δούμε να παίζει. Δεν σπαταλάω το χρόνο μου άλλο για αυτό.(1/5)

Τώρα; Άχρηστη καρτα. Στο μέλλον; Πάλι άχρηστη μου φαίνεται... αλλά ποιος ξέρει. Δεν μπορώ να πω πολλά. I don’t need power naps. I got diesels and all nighters.(0/5)


 

Με αυτό το influence μόνο για Βούρτσα δεν το κάνεις... έχει και 2MU? Αχαχαχα. Θα καταστρέψει πολύ κόσμο, όπως το keyhole, να προσπαθήσουν τνα το χρησιμοποιήσουν για να φτάσουν στο συμπέρασμα ότι ακόμα και αν δουλεύει, το parasite είναι η μόνο λύση στον ταξικό αγώνα. Stay away from the voodoo.(2/5)

Το tinkering σε συσκευασία δώρου. Να σας το τυλίξω ή είναι για προσωπική σας χρήση; Ακριβό σε όλα του, μνήμη, influence, κόστος αλλά μπορεί να περάσεις τα πάντα με τον πιο οικονομικό σου breaker. Δύσκολα θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στο αυξημένο κόστος αλλά πιστεύω πως η Κιτ θα το λατρέψει. Το μόνο κακό είναι πως δε σε βοηθάει στα τσεκαρίσματα. Πάντως θα πουλήσει πολύ.(4/5)

Να και το πινέλο της Kate… Μόνο που δεν είναι για αυτήν. Τρομακτική κάρτα για την αξιαγάπητη Kit. Πέρα απο την Kit, σεβαστό ability αλλά γενικά πολύ περιοριστική κάρτα με τέτοιο MU, influence και το γεγονός ότι το ice πρέπει να είναι rezzed .Προτιμώ να στριμώξω ένα sneakdoor ή μία δανεική κλειδαρότρυπα στο Rig μου. Meeeeeeeh. (2/5 - 4/5 Κit)


 

Luck is the refuge of those that lack true skill. Αλλά τα λεφτά ουδείς εμίσησε. Δεν νομίζω να παίξει, ίσως σε Reina, στο κλασσικο αναρχικό παιχνίδι δεν υπάρχουν κλικ για σκότωμα. Κάνει βέβαια καλό συνδυασμό με το power nap, αλλά αυτά τα influence προκαλούν δάκρυα... Μάλλον όχι.(2/5)

3 φράγκα και 2 κλικς για να πάρεις 9. Ένα στημένο με πιο χαμηλό χρηματικό κόστος. Είναι λίγο πιο αποδοτικό από το στημένο αλλά δεν μπορείς να το παίξεις στο τελευταίο σου κλικ. Θα το χρησιμοποιήσουν οι μανιακοί τζογαδόροι που δεν τους αρκούν 3 στημένα αλλά θέλουν κι άλλα… Σας αφήνω τώρα γιατί μου είπαν ένα σίγουρο και πρέπει να προλάβω να το παίξω.(3/5)

Επιτέλους μας ήρθε το “Restructure” των runners. Περίπου... Not much to say here. Πιστεύω θα παιχτεί, παρόλο που έχει 2 influence cost και είμαστε και λίγο τσιγκούνηδες σ’αυτά. Δεν έχουμε όλοι το Account Siphon in-faction, so… (3/5 Κit)

 
Print

Number of views (1356)/Comments (0)

Vexation

Vexation

Other posts by Vexation
Contact author

Please login or register to post comments.

x