GNRL - 2014 Regionals: Winner's Report

GNRL - 2014 Regionals: Winner's Report

GNRL - 2014 Regionals: Winner's Report

Pigs... IN SPACE!

Author: Donnin/Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014/Categories: Android: Netrunner, Tournament Reports

Rate this article:
5.0

Καλημέρα/Καλησπέρα (ανάλογα με πότε το διαβάζετε) και από εμένα. Πάντα αυτό περίμενα, να κερδίσω ένα τουρνουά για να γράψω report. Ποιος νοιάζεται για τα promos, τα bragging rights κτλ; Το απόλυτο ψώνιο είναι να γράψεις πέντε κουταμάρες και να πιστεύεις ότι θα σε διαβάσουν τρεις τέσσερεις νοματαίοι και να νιώσεις «Πεφάνης στην θέση του Πεφάνη»!

Καταρχήν τα decks! Είμαι (σχεδόν) από τους παίκτες που μισεί ο ΤΟ μας κ.Oldgeorge, εκείνους που παίζουν τα ίδια decks και απλά κάνουν adjust στο “current  metagame”. Το σχεδόν πάει στο ότι έχω κατέβει με αρκετές κουλαμάρες τύπου ProfessorExile-Pawn και τελευταία Nisei Division (που πιθανών να έχει και συνέχεια). Λίγο η δουλειά, λίγοemo times, είχα βγει «εκτός» εκεί κάπου κοντά στον Μάρτιο. Όπως και να έχει, είχα αποφασίσει να κατέβωμε την νιοστή μου έκδοση του NBN: ΤWIY και ένα τροποποιημένοCT/Syphon fun.

 

News Flash! 

NBN: The World is Yours* (Future Proof)

Agenda (10)
3x AstroScript Pilot Program (Core Set)
2x Breaking News (Core Set)
2x NAPD Contract (Double Time)
3x Project Beale (Future Proof)

Asset (5)
3x Jackson Howard (Opening Moves)
2x Melange Mining Corp. (Core Set)

Upgrade (3)
3x SanSan City Grid (Core Set)

Operation (11)
1x Closed Accounts (Core Set)
1x Fast Track (Honor and Profit)
3x Hedge Fund (Core Set)
2x Power Shutdown (Mala Tempora) ••••
1x Subliminal Messaging (Fear and Loathing)
3x Sweeps Week (True Colors)

Barrier (4)
1x Hive (Double Time) ••
3x Wraparound (Fear and Loathing)

Code Gate (7)
2x Enigma (Core Set)
1x Inazuma (Honor and Profit) ••
2x Pop-up Window (Cyber Exodus)
1x RSVP (True Colors)
1x Tollbooth (Core Set)

Sentry (4)
1x Archer (Core Set) ••
1x Guard (Honor and Profit)
2x Rototurret (Core Set) ••

12 influence spent (max 12) 
18 agenda points (between 18 and 19)
44 cards (min 40)
Cards up to Honor and Profit

 

Το σκεπτικό στο deck απλό. Γρήγορα λεφτά, κατά προτίμηση 2-3 γύρο remote server με SanSan και Melange –ιδανικά με RSVP- και να ξεκινήσει το τρενάκι. Εάν έπεφτε νωρίςCorroderPower Shutdown his ass για να κάνουν πάρτυ τα FaparoundInezuma για να ξαναζωντανέψει ice τύπου Rototurret και Archer/Tollbooth για πιο taxing stuff.

 

Drain That Shit!

Chaos Theory: Wünderkind (Cyber Exodus)

Event (20)
2x Account Siphon (Core Set) ••••• •••
3x Diesel (Core Set)
3x Dirty Laundry (Creation and Control)
3x Indexing (Future Proof)
2x Legwork (Honor and Profit) ••••
1x Levy AR Lab Access (Creation and Control)
1x Planned Assault (Honor and Profit) ••
3x Sure Gamble (Core Set)
2x Test Run (Cyber Exodus)

Hardware (8)
3x Clone Chip (Creation and Control)
3x Plascrete Carapace (What Lies Ahead)
2x R&D Interface (Future Proof)

Resource (3)
3x Same Old Thing (Creation and Control)

Icebreaker (6)
1x Atman (Creation and Control)
1x Deus X (A Study in Static)
1x Femme Fatale (Core Set) 
1x Inti (Creation and Control)
1x Sharpshooter (True Colors)
1x ZU.13 Key Master (What Lies Ahead)

Program (3)
1x Magnum Opus (Core Set)
2x Self-modifying Code (Creation and Control)

15 influence spent (max 15) 
40 cards (min 40)
Cards up to Honor and Profit

 

Πιο versatile έκδοση του rush CT/Syphon μιας και εάν δεν ερχόταν Syphon στην αρχή στα προηγούμενα builds κοίταζες σαν χάνος τον Corp να κάνει ότι θέλει. Βγάζεις OpusASAP, τραβάς πιέζοντας R&D με Indexing/Interface και χέρι με Syphon/Legwork. Βοήθησε πολύ η αφαίρεση ενός Syphon αφού μπήκε δεύτερο Legwork και το PlannedAssaultDeus για JintekiSharpshooter για τους sneaky ArchersTest Run για FemClone Chips για rinse/repeatSame Old Thing για να ξαναπαίξεις όλα τα παραπάνω eventsκαι τρία Καραπέη για των φόβων των Ιουδαίων (και την δική μας ψυχική ηρεμία).

 

Πριν πάμε στο ψητό, είχα σκοπό να μπω τετράδα για να πάρω τα promos και να την λέω στον Νικο «ΚΡΕΑΣ» Σακκά που ήθελα να έβλεπε την πλάτη μου! Που να ήξερα!

 

Έχουμε και λέμε…

 

Πρώτος γύρος: Δημήτρης Χατζηδημητρίου – Andromeda / Replicating Pefrection  [2-0]

 

Μορφή στο community του Netrunner, πάντα χαμογελαστός, έμαθα πρόσφατα ότι έχει τελειώσει και μαθηματικός (λες για αυτό να γελάει έτσι συνέχεια; :τρολ: ) και φημίζεται για τις φανταστικές παροχές του σε κάρτες στους απανταχού ξεχασιάρηδες την ώρα των εγγραφών, γνωστό και ως σύνδρομο «Ένα Desperado ρε παιδιά;».

VS: Jinteki

Ξεκινώντας εναντίων του RP αρκετά αργά σπάω ότι Sundew έβλεπα μπροστά μου κάνοντας όμως μια τρύπα στο νερό μιας και έφτασε να παίρνει 5 credits το γύρο με δύοPad και τρία Mental Health Clinic. Τα Syphon άφαντα στην αρχή αλλά και άχρηστα εντέλει, κατάφερα να πιέζω με Legwork αλλά τα δύο Future Perfect ξεγλίστρησαν σαν χέλι, ενώ παράλληλα έφαγα στην μάπα δύο Shi.Kyu για -2 ap. Τσιμπάω σε άσχετη φάση (και πολύ τυχερή φάση), ένα Priority Requisition και συνειδητοποιώ ότι παίζει με λίγες, κάτω των δέκα, ατζέντες. Πιο πριν ευτυχώς, στο Legwork είχα δει το Punitive και είχα ήδη εφοδιαστεί με δύο Καραπέη! Στον επόμενο γύρο τρώω τρία Punitive για 9 meatσύνολο πετώντας την μία από τις δύο κάρτες –που ήταν και το τρίτο Καραπέη-. Τουλάχιστον λέω πάνε αυτά. Έλα που όμως επόμενο γύρο μπήκαν δύο μέσα με Howard (το τρίτο ήταν ένας trash-άρισμενος Howard). Εγώ αγέρωχος έχοντας το σκορ στο  1(3-2) εναντίον 3 πάω και κουτουλάω στα remotes και τσουπ ένα Future Perfect που για κακή τύχη του Corp νόμιζέ ότι θα παίζαμε τον «παπά» και στο remote του έλα που όμως δεν το ήξερε/θυμόταν. 4 ποντάκια. Μετά με ένα Legwork νομίζω, βρέθηκε ένα δεύτεροRequisition και game over.

 

VS: Criminal

Εναντίον Andromeda με mulligan και no-ice –αλλά με Howard- στήνω ένα ICE στο HQ μιας και είχα Astroscript στο χέρι. Χάνω έναν Beale από το R&D στην αρχή. Βγάζω λεφτά, πασχίζει ο αντίπαλος να βρει brakers και να περάσει τα Wraparound. Σηκωμένο Melange στο remote με RSVP μπροστά και San San μέσα. Δύο γύρους Melange καιScript-Scirpt-Beale-Breaking και τέλοςΕυτυχώς τελείωσε γρήγορα γιατί είχα και ένα άγχος με τον χρόνο λόγο του πρώτου game.

 

Δεύτερος γύρος : Κώστας Κετσιετζής – Andromeda / HBETF [1-1]

 

Έχω γίνει πελατάκι του Κώστα εδώ και καιρό, δεν θυμάμαι να έχω κερδίσει ποτέ 2-0. Όπως και να έχει βλέποντας ότι έχει HBETF ελπίζω να παίξω πρώτος με το NBN μπας και σταθεί τυχερή η CT και αντέξει το αντίπαλο money flowNot.

 

VSHB

Δύσκολα τα πράγματα με το asset economy του HB. Πιεστικά runs στην αρχή και κάψιμο Adonis. Σηκώθηκε (νομίζω) Eli 1.0 στο ΗQ και είπα να εκμεταλλευτώ το Legwork. Μπαμ, Accelerated Beta Test. Τραβάει κάρτες ο Κώστας για λεφτά αλλά τίποτα, γίνομαι greedy και αντί να κάνω Planned Assault και να φέρω Syphon και να το έχω σαν στόχο για το Same Old Thing φέρνω δεύτερο Legwork και τσιμπάω και έναν ProjectVitruvius. Λάθος επιλογή πάντως όπως αποδείχθηκε από τα επόμενα Legwork μιας και ήρθαν τα λεφτά του Κώστα, στήθηκαν δύο υπερ-servers ΗQ/Remote και μόνη μου επιλογή ήταν το Indexing. Δις. Τζίφος. Ήταν θέμα χρόνου να το χάσω μιας και δεν είχα τα λεφτά για πολλά runs σε HQ/Remote μιας και στις 10 κάρτες δεν υπήρχε ούτε μία agenda. Όπως και έγινε. Next!

 

VsCriminal

Eναντίον Andromeda έπρεπε να κερδίσω. Αρχικό χέρι, καθόλου λεφτά (ζούσα και χωρίς Sweeps Week), mulligan και τώρα και πάλι no-ice, αλλά δύο Sweeps. Κάρτα γύρου, τίποτα. Κάρτα με κλικ, no-ice επίσης, sweeps x 2 και passRun στο R&D από τον Κώστα, τσιμπάει ένα Breaking News και ευτυχώς μόνο αυτό. Στις επόμενες κάρτες Guard –Wraparound – RSVP και στήνουμε το πολυπόθητο RSVP – San San. Για καλή μου τύχη δεν είχε  τους απαραίτητους brakers και ξεκίνησα το AstroTrain με SanSan. ΈφαγαSyphon που πέρασε και δεν ακούμπησε. Δύο Astroscritpt και ένα χεράτο NAPD Contract με΄τα, είχα το Breaking News στο HQ αλλά δεν είχα λεφτά. Τίμιο τρίμπαλο. Run στοHQ με Legwork, άουτς λέω μέσα μου αλλά το BN έμεινε στο χέρι μου. Score επόμενο γύρο. BLTG.

 

Τρίτος Γύρος: Μάνος «Πρόεδρος» Βελιβασάκης  Noise / Cerebal Imaging [2-0]

 

Άλλο τοτέμ του community. Πάντα στις επάλξεις, πάντα (σχεδόν) με τον Noise, πάντα ένα από τα πιο low profile άτομα, ιδιαίτερα σε σχέση με εμάς τους φωνακλάδες. Παίζει οι μισοί παίκτες του αθηναϊκού Netrunner να έχουνε περάσει από τα περίφημα «κρυφά» deck-test labs του!

 

VSHB

Ποιο εύκολο αυτό το αρχέτυπο που πιθανών να έχει Scorched Earth και δεν έχει asset economy. Κλασσική πίεση για να σηκώσει ICE αλλά ο Πρόεδρος δεν πέφτει στην παγίδα. Δεν έχασε και τίποτα. Στήνω κρυφά και ύπουλα το R&D lock μου αναγκάζοντας τον να βάζει ICE στο HQ και να αφήσει το R&D με ένα  και μοναχό του. Είδα το type, κατέβασα SMC και IndexingFirst spoils. Σκάει agenda με Biotic κτλ και λιγοστεύουν τα λεφτά. Ώρα για syphonTag-me στρατηγική μιας και ήδη ήταν κάτω Καραπάς και 2xRDI installed. Τσιμπάμε άλλες δύο και περιμένουμε τον λούκουμο. Το HQ του πρόεδρου κοντά ανεβοκατεβαίνει κοντά στις 9 κάρτες που σημαίνει τσάμπα κόπος το runεκεί χωρίς Legwork που έκαναν απεργία. Πάω στο R&D τίμια και ωραία και ο πρόεδρος κάνει Howard για να βάλει «σαβούρα» μέσα και να μου κάνει την ζωή δυσκολότερη. Του λέω μην το κάνεις. Και είχα δίκιο. Τίποτα προ-Howard.Το κόψιμο μετά-Howard έφερε ένα NAPD πάνω. BLTG x2.

 

VSAnarch

Νορμαλ χέρι, στήνω τους Central με ICE και εκμεταλλεύομαι το tempo μιας και ο Πρόεδρος ζορίζεται από λεφτά και δεν παίζουν brakers. Μαζεύω λεφτά καθώς δεν σηκώνω δεύτερα ICE για κάμποσους γύρους, χάνω ένα Beale από το ένα Hemorrhage αλλά τίποτα δεν ήταν αρκετό να σταματήσει το SanSan-Fast Advance-mobileAstro-Beale-NAPD-BN και τέλος.

 

Τέταρτος Γύρος: Δημήτρης «The Real NBN» Πεφάνης - Kate / NBN: TWIY [1-1]

 

BLTG buddy, γνωστός για το Σ & Φ (Σκιλζ & Φάρδος) και το άναρχο –σχεδόν Ορκικό- παίξιμο που σε αγχώνει όταν το παρακολουθείς. Τόσο για να δημιουργεί από το πουθενά scoring windows και να μην ξέρεις από πού σου ήρθε. Σχεδόν mirror match. Σχεδόν γιατί η Kate δεν είναι «credit whore» όπως η CT μου.

 

VSNBN

Κλασσικό Fast Advance, που σημαίνει “burn the SanSan”. Αργώ πολύ είτε για rig, είτε για Syphon, είτε για Legwork και σκάει η πρώτη agenda με SanSanBeale. Πριν προλάβω να μαζέψω λεφτά και braker για να σπάσω το upgrade σκάει –χωρίς ντροπή- NAPD και AstroTo ΗQ run επιτακτικό όπου τσιμπάω από ένα Beale μέσα από πέντε κάρτες. BLTG x 3. Δεν έχει άλλη agenda οπότε ήρθε η ώρα για Syphon spam και Indexing, μια ευγενική χορηγία των τριών Same Old Thing. Μετά από δύο Indexing και αρκέτα R&D runs με διπλό RDI τσιμπάω μόνο ένα NAPD και τσιγκουνεύομαι να σπάσω τo SanSan μιας και τον έχω κάνει R&D lockNOT. Έρχεται Howard, κάνω άλλο ένα άστοχο run, σπάει τον «παιδόφιλο» χωρίς να βάλει κάρτες, μόνο για το shuffle και να τσιμπήσει agenda με το mandatory draw. Σηκώνει NAPD όπου και το σκοράρει με τοAstro tokenBLTG (για εκείνον όμως τώρα)!

 

VSKate

Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι πολλά. Παίζει να έληξε στον 7 γύρο ορ σο. Κλασσικός σέρβερ με SanSan έδωσε την νίκη, ενώ ο Πεφ τσίμπησε ένα Beale από το R&D andthats it Αλήθεια. Παίζει να μου πήρε πιο πολύ ώρα να θυμηθώ τι έγινε από τον χρόνο που κράτησε το παιχνίδι αυτό.

 

 

Πέμπτος –και τελευταίος γύρος πριν το Τοπ 8- : Γρηγόρης Σταλίκας  Andromeda / NBNMaking News [1-1]

 

Τι παλικάρι και αυτό! Από τα λίγα. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τρελό παιχτόνι, μέσα στην τρελή χαρά και φωνακλάς. Εμπειρία να τον έχεις αντίπαλο, ιδιαίτερα σε χώρο που μπορεί να καπνίσει και δεν έχει κατεβάσει emo μούτρα επειδή έχει χαρμανιάσει! 

 

VSAndromeda

Ο ορισμός του «με το σκατό στην κάλτσα». Δεν ξέρω καν πως το πήρα αυτό το παιχνίδι. Δεν μου ήρθαν agendas πέρα από ένα AstroScript που πήγε υπέρ πατρίδως στο πρώτο run στο R&D, τα Melange κάηκαν νωρίς, τα Hedge fund άφαντα και κρατιόμουν στην ζωή από το agenda screw και το program hate μέσω Power Shutdown. Κατόρθωσα και πέρασα ένα AstroScript με ένα SanSan –που τον επόμενο γύρω μας άφησε χρόνους- και μάζευα λεφτά για να σηκώσω το δεύτερο SanSan όταν ερχόταν. Μάταια. Αποφάσισα να βάλω τον Archer τρίτο ICE στο R&D, να θυσιάσω το AstroScript και ότι γίνει. Αφού καθάρισα ότι υπήρχε κάτω, ανέπνεα κάπως καλύτερα αλλά χωρίς λεφτά και agendas στο χέρι δεν γινόταν δουλειά. Με αυτά και με αυτά, έχει πάρει 4 ποντάκια και εγώ ψάχνω απεγνωσμένα για agendas. Σκάει Levy, και ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Κατεβάζω ένα Astroscript, χωρίς SanSan πίσω από δύο ICE και ότι γίνει. Ευτυχώς δεν εμφανίστηκε Corroder και σκόραρα ένα NAPD αντρίκια. Έσκαβε ο καημένος ο Γρηγόρης, έσκασε και χεράτο το Beale και είχα στο χέρι μου το BN που ήθελα να κερδίσω. Βρίσκει Corroder μπαίνει HQ αλλά πλέον ήταν αργά. Ουφ.

 

VS: NBN

Επίσης θυμάμαι λίγα πράγματα. Πίεζα πάντως αρκετά. Πήρα και 6 ποντάκια. Αλλά (για άλλη μια φορά) η CT ήταν ένα κλικ πίσω. Δεν θυμάμαι κάτι αξιόλογο. Ήταν και γρήγορο.

 

Τέλος του Swiss με 7-3 και weak side 2. Όλες οι ήττες με runner, οπότε ο σκοπός ήταν να κάνω μία νίκη με runner για να πάω top 4. Η CT είχε άλλη (καλύτερη) άποψη. Θέση 4 πάντως που σημαίνει ότι διαλέγω side για το πρώτο ματς.  Χμ.

 

 

Τοπ 8

 

Πρώτο ματς:   Γρηγόρης Σταλίκας – Andromeda – Win

Back to back, ζαλάδα was incoming. Ευτυχώς και για τους δύο μας (ήταν κομμάτια το παιδί και πεινούσε, να του χαλούσα χατίρι; ) ήταν πολύ γρήγορο. Δεν είδε σύντομαCorroder, ούτε Security Testing, ζήτημα να είδε ένα Special Order και πήγα γρήγορα στους 5 πόντους. Ποιο γρήγορα από ότι περίμενα με το agenda flood που είχα. Εξού και οι 6 πόντοι του Γρηγόρη.

 

Δεύτερο ματς: Σπύρος Γκιουζέπας – Kate – Win

Ο δεύτερος από τους τρεις Σαλονικιούς που μας τίμησαν και πρώτος του Swiss. ¨Όλη την ώρα την έλεγε στον Σταλίκα γιατί ήταν ο μοναδικός που τον κέρδισε 2-0. Μυρίζομαι πελατειακή σχέση!  Anyway, είχαμε παίξει και οι δύο με τα Corp deck μας οπότε ήταν στο flip, όπου και κέρδισα (BLTG x 4) και διάλεξα σαφώς NBN. Πείτε με υπερόπτη, ψώνιο και ότι θέλετε αλλά ήταν άλλο ένα παιχνίδι που δεν με δυσκόλεψε και δεν θυμάμαι τίποτα ιδιαίτερο. Με πίεζε στην αρχή με  Nerve Agent αλλά για κακή του τύχη δεν είχα κάτι στο χέρι. Δεν είχε ποτέ full rig και είχε αργήσει να του έρθει το Toolboxx οπότε κάποια στιγμή ήθελε να κατεβάσει παράσιτo και έφαγε (πιθανών απόbrain fart) το Snowball. Με τρία Wraparound installed and rezzed, δεν λέει.

 

Τρίτο ματς: Νίκος «Κρέας» Σακκάς – NBNMaking News – Win

Και τώρα τα δύσκολα. Όχι να νικήσω τον Σακκά (χαρ χαρ χαρ) αλλά για να κάνει νίκη η CT. Έτσι για το γαμώτο. ‘Ημουν ήδη 4αδα, οπότε χαλαρά. Καλό χέριπίεση με Syphonκαι Indexing/Legwork. Δύο Same Old Thing επίσηςως κερασάκιΠερνάει κουτσά στραβά ένα Astroscript και ένα Beale αλλά ένα indexing από SOS και τσιμπάω δύο agendasκαι 4-4. Είχα R&D lockOpυs και έβλεπα ότι ερχόταν. Και τότε γίνετε το major brain fart από τον Νίκο. Τραβάει κάρτα γύρου, τίποτα, τραβάει κάρτα με κλικ που ήτανCorporate Shuffle και το παίζει. Το δεύτερο μου SOS παραμόνευε, clickclickLegwork και δύο agendasGG!

 

 

Τέταρτο και τελευταίο (τινινι νί νιματς: Chris Oldgeorge – Jinteki: Personal Evolution – Win

Φλιπ για να διαλέξουμε side, το χάνω και ο Chris επιλέγει Jinteki. Ήξερα ότι εάν έβγαζα Deus Ex και ήμουν προσεκτικός, το είχα. Οπότε ψάχναμε για Self Modifying Code. Για καλή μου τύχη σκάω στον δεύτερο γύρο το μοναδικό Magnum Opus του deck και κερδίζω σε τέμπο. To Deus ήρθε μόνο του, παρέα και με δύο Clone chipCOOL! Τσιμπάω από R&D ένα  House of Knives και νιώθω λίγο πιο άνετα μιας και το deck του Chris βασίζεται πολύ σε αυτό. Σκοράρει ένα Philotic Entanglement για να μην ξεφύγω στο σκορ και να μου κάνει και δύο net damage. Σκάω επόμενο γύρo Test Run για Femme και κάνω Syphon, βγάζοντας τα δύο tags. Έλα που όμως ο Chris δεν το κατάλαβε και ακούω από το πουθενά ένα «’Αντε γεια, διάστημα» με ένα (μπορεί να ήταν και δύο), ιπτάμενο προς τα με, Scorched Earth. Σκαλώνω για λίγο γιατί ήμουν σίγουρος ότι τα είχα βγάλει, το καταλαβαίνει και ο Chris και μαζεύει τις κάρτες! ΛΟΛ. Από εκεί και πέρα ήταν λεφτά λεφτά λεφτά, rigrigrig, αγνόησα δύο-τρεις παγίδες του Chris στο remote και έκανα ντου με Legwork στο HQ με το Deus να με σώζει από lethal damage του Fetal και να γλυτώνω από του Hiro τα δόντια αφού δεν επέλεξα το δεύτερο Fetal που είχε το χέρι του. Μετά πάλι λεφτά λεφτά και Indexing στο R&R, 7-2 και game over!

 

All in all, το πρώτο Regional του 2014 ήταν πολύ καλή εμπειρία. Χαβαλέ κόσμος, τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη έδωσαν άλλον αέρα στο τουρνουά, άνετος χώρος (ευχαριστούμε την Κάισσα Αμαρουσίου και τον Νίκο Σκαρέντζο για την φιλοξενία) και με πολλές συγκινήσεις, ιδιαίτερα στο Double Elimination Top 8. Θα προτιμούσα να είχαμε 10 άτομα παραπάνω αλλά δεν βοηθάει η απόσταση, ούτε το καλοκαίρι. Ελπίζω να είμαστε περισσότεροι στο επόμενο regional.

 

Till then, STUSSERVERS (inside joke, pm for more info)!

 
Print

Number of views (1798)/Comments (0)

Donnin

Donnin

Other posts by Donnin
Contact author

Please login or register to post comments.

x