Winter Warfare: TOs Report

Winter Warfare: TOs Report

Winter Warfare: TOs Report

Giddyup!

Author: Vexation/Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017/Categories: Legend of the Five Rings, Utz Banzai!

Rate this article:
4.6

“No enemy was ever overcome by repeating the same strategy. Innovation creates victory.”
-Akodo’s Leadership

Αν έλεγα ότι δεν είχα άγχος για το τι θα ξημέρωνε την Κυριακή που πέρασε, θα έλεγα εμφανώς ψέματα.  Όπως θα ξέρετε οι περισσότεροι, this is not my first Rodeo στα καρτοπαίχνιδα και ενώ είναι σχετικά εύκολο να κάνεις ένα πετυχημένο launch event και να σερφάρεις το hype wave, είναι πολύ πιο δύσκολο να συνεχίσεις να τραβάς την ανηφόρα.  Και αν γίνει η στραβή, δύσκολα μετά μαζεύεται το πράγμα. 

Αντιμέτωποι με πολλά θέματα, μεταξύ των οποίων και η έλλειψη μιας καλής ημερομηνίας για την διεξαγωγή του event καθώς και κάποιου επίσημου prize support, πήραμε πιστεύω τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις δεδομένων των περιστάσεων και κάναμε την καλύτερη δυνατή πρόβλεψη για να βρούμε prizes, μια και έπρεπε να στείλουμε την παραγγελία τουλάχιστον 45 μέρες πριν το event. ¨Όπως θα ανακαλύψετε αν μπείτε στην διαδικασία να παραγγείλετε από τους διάφορους για την πάρτη σας, το 99% των δημιουργών από custom μπιχλιμπίδια μόνο επαγγελματίες δεν είναι. Ευτυχώς ήρθαν στην ώρα τους και η ποιότητα ήταν αξιοπρεπής.  Ελπίζω να σας άρεσαν και σας και να είναι ένα καλό ενθύμιο από την διοργάνωση.  Πρώτού συνεχίσω, να κάνω μια παύση για να ευχαριστήσω θερμά των αγαπητό Γιάννη Ρέππα, όχι μόνο για την πολύτιμη βοήθεια του στο πέρασμα των αποτελεσμάτων αλλά και για την ευγενική προσφορά των 20+ deckboxes που μας επέτρεψαν να δώσουμε κάτι στον καθέναν που ήρθε την Κυριακή.

Στα οργανωτικά τώρα, θεωρώ πως τα 64 άτομα είναι ένα πολύ καλό νούμερο – δεδομένης της ημερομηνίας.  Γενικά η περίοδος των γιορτών είναι ότι χειρότερο για μεγάλες διοργανώσεις, με κόσμο να δουλεύει, υποχρεώσεις και έναν σκασμό από άλλα events που ο Jose Cuervo επιτάσσει να ακολουθήσει ο κόσμος. Θέλω να πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσουμε ανοδική πορεία και ότι μια ωραία μέρα που τα άστρα θα είναι στην σωστή θέση θα χτυπήσουμε και τριψήφια νούμερα εγχώριας συμμετοχής (κάτι που έχουμε να δούμε από την εποχή του Mouzaka III).  Στην μικρή αναφορά που έκανε, ο αγαπητός Πάνος το είπε πολύ καλύτερα από μένα: «Όσον αφορά τη μίξη των ανθρώπων που παίζουν, μπορώ να πω ότι είμαστε στο καλύτερο σημείο που ήμασταν ποτέ στην ‘κοινότητα’. Υπάρχουν κάλυψη όλων των τομέων των καρτοπαίχνιδων από competitive παίχτες μέχρι fluffers σε αρμονική συνύπαρξη, και με τη λεπτή γραμμή του ‘ανταγωνιστικού παίχτη’ να μπορεί να περαστεί από οποιονδήποτε που αφιερώσει λίγο χρόνο. Και αυτό συμβαίνει γιατί όλοι βοηθάνε με ιδέες, συμβουλές και γενικά όντας καλοί αντίπαλοι στα παιχνίδια».  Γενικά, όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι το παιχνίδι είναι στον σωστό δρόμο, η κοινότητα ωριμάζει παραγωγικά και η ζωή τραβάει την ανηφόρα.

Επίσης με μεγάλη χαρά είδα συμμετοχές από κάποια παιδιά από την επαρχία, που μου ανέφεραν ότι σιγά σιγά μαζεύονται και στις πόλεις τους και τα νούμερα των τοπικών κοινοτήτων μεγαλώνουν με λογικούς ρυθμούς.  Δεν ξέρω αν θα πάρουμε Kotei (θα το παλέψουμε όσο μπορούμε σίγουρα), αλλά θα ήθελα πολύ να δω ένα event μας (ή και όλα αλλά ας μην αιθεροβατούμε) με παίχτες απ’όλη την Ελλάδα μέσα στο 2018.  Δύσκολες εποχές σίγουρα, αλλά όπου υπάρχει θέληση βγαίνει άκρη πιστεύω.  Όπου μπορούμε να βοηθήσουμε, πείτε μας και ελπίζω να ξέρετε ότι θα το κάνουμε με χαρά. 

Όσον αφορά την διεξαγωγή του event, έχοντας δει τον πως εξελίσσονται τα διάφορα μικρότερα events από το Banzai! και μετά, θεώρησα ότι 6 γύροι ελβετικό είναι βατοί, μια και είναι και μακράν ο πιο δίκαιος τρόπος διεξαγωγής για τα συγκεκριμένα νούμερα.  Δεν είχα υπολογίσει βέβαια σωστά πόσο χρόνο παίρνει το κλείσιμο του γύρου από την ώρα που θα πούμε «Time!»  με αποτέλεσμα να βγούμε περίπου μια ώρα εκτός προγράμματος.  Την επόμενη φορά θα επιμείνω περισσότερο στην ώρα έναρξης και γενικά ελπίζω να βρούμε τον ρυθμό μας – ακόμα είμαστε στο ζέσταμα.  Επίσης, ελπίζω μετά από δυο μεγάλα events να έχετε μάθει επιτέλους να συμπληρώνετε τα άτιμα τα φύλλα αγώνα, χάσαμε πολύτιμο χρόνο να κυνηγάμε κόσμο.

Κάτι μπουρδίτσες που πήραν τα αυτιά μου (αλλά δεν είδα γιατί ήμουν πίσω από τα laptop) για μανούρες στο κάλεσμα του χρόνου θα τις αγνοήσω επί του παρόντος, δεν παίζουμε για το βραβείο των Immortals του Highlander, μαζευόμαστε να καυλαντίσουμε.  Παρακαλώ όταν έρχεστε στα event που διοργανώνουμε να φέρνετε τον καλύτερο εαυτό σας και την διάθεση σας. Αλλιώς η μόνη σας επαφή με την διοργάνωση θα είναι το stream του #kirlisArmy. Arigato.

Στα αθλητικά, δεν έχω πολλά πράγματα να πω. Αν νομίζουν οι εμποροϋπάλληλοι ότι την έχουν δύσκολα στις γιορτές, ας έρθουν να κάνουν διακοπές στον μαγικό κόσμο της πληροφορικής όπου ΟΛΑ πρέπει να γίνουν πριν τις γιορτές και τα πιο hardcore πάνω στις γιορτές που δεν θα ταλαιπωρηθούν οι χρήστες.  Ελεύθερος χρόνος μηδέν, άνοιξα τα τελευταία packs την Κυριακή το πρωί στις 6:30, ανακάλυψα ότι το Lion deck μου ήταν σε άλλο σπίτι, ονειρεύτηκα το twilight δημιούργημα μου οδηγώντας και το σένιαρα στο ξενοδοχείο. Ένα περίεργο Lion honor runner με 2xCharge και μηδέν Banzai ή For Greater Glory, το οποίο όμως έτρεξε αξιοπρεπώς και σκοράρε και δυο τίμια honor victories.  

Παρόλο που το deck δεν είναι άξιο συζήτησης, αυτό που αξίζει να αναφέρω είναι ότι προχθές, για πρώτη φορά από τότε που βγήκε το καινούργιο παιχνίδι ένιωσα την ίδια ευχαρίστηση που μου πρόσφερε το παλιό – κοινώς, να φτιάξω την μη ανταγωνιστική πατάτα μου, να την πάω σε ένα event και να την πιλοτάρω Oldgeorge style σε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα, με μερικές επικές στιγμές όπως το Riot in the Streets να τεντώνει το μισό Scorpion Clan, το Talisman of the Sun να πηγαίνει τον Shoju για meditation στο Tao και ένα Yolo! Test of Courage σε bowed ανθρωπάκι με Spyglass να μου δίνει το Honored Blade που με πάει στα 25 ενώ το Elemental Council περιμένει στην κερκίδα να με βιάσει.  MVP το Legion of One που πραγματικά επιτέλους βγάζει το feeling μιας τίμιας Lion κάρτας και τρίζουν τα κόκκαλα του αείμνηστου Matsu Gohei! Happy times, και ας ψάχνω ακόμα την Brawler μου με την οικοσκευή της στα Endless Plains.
Αυτά τα ολίγα είχα να πω, σας ευχαριστώ όλους που μας τιμήσατε με την συμμετοχή σας και ελπίζω να περάσατε καλά.  Το επόμενο event προγραμματίζεται για τέλος Γενάρη/αρχές Φλεβάρη με bonus βασιλόπιττα για το Greekugan και τα γνωστά μας σπορ και ρεκόρ.  Μέχρι τότε ελπίζω να βρω λίγο χρόνο να βελτιώσω το γέρικο l5r.gr και να μαζέψω όλο το υλικό που κυκλοφορεί (φωτογραφίες, βίντεο, κλπ) μια και ο νέος server χωράει πράγμα. 

Until Tolis picks up decks again, Make Mine Marvel! (too oldschoοl?)

Υ.σ. Matsu Leon – Official Sake Master of Greekugan.
Y.σ2. Πολύ κουλ τα μπλουζάκια του Καγκουράν :)

 


Print

Number of views (1250)/Comments (4)

Vexation

Vexation

Other posts by Vexation
Contact author

4 comments on article "Winter Warfare: TOs Report"

Matsu Leon

19/12/2017 5:17 μμ

Glad to be of service....Σας ευχαριστώ για τα πολλά όμορφα χρόνια γέλιου, διασκέδασης και χαράς <3 !!!


hidamiyiagi

19/12/2017 7:55 μμ

Εμείς ευχαριστούμε Χρήστο για όλο τον κόπο που κάνεις για να οργανώσεις και να τρέξεις όλα τα τουρνουά τόσα χρόνια! Και για να συνεχίζουν να έρχονται τόσα άτομα μετά από τόσα χρόνια σημαίνει ότι το κάνεις πολύ καλά!

Domo Arigato!


Mirumoto yama

19/12/2017 10:27 μμ

Καταρχήν Χρήστο συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και για μια ακόμα φορά έδειξες πώς γίνονταν πραγματικά event που στοχεύουν στον παίχτη και το κλείνω εδώ.

Τώρα, το μόνο που θέλω να προσθέσω για να μην υπάρχει το χαλασμένο τηλέφωνο από τριγύρω , αυτός που έκανε την φασαρία στον 1ο γύρο ήμουν εγώ . Φώναξα ναι και μάλιστα έντονα αφού έδωσα το χέρι στον αντίπαλο και τον ευχαρίστησα για το Game , στον judge για τον απλούστατο λόγο ότι θεώρησα και θεωρώ ότι έκανα ένα poor call το οποίο όμως σεβάστηκα και ότι έγινε έγινε σε 2ο χρόνο . Προφανώς ότι έγινε δεν είναι αυτό που θα έπρεπε και εννοώ θέμα attitude , αλλά νομίζω μετά από μια ολονυχτία με πονόδοντο 6 panadol και μπόλικη υπομονή για να αντέξω να παίξω (πράγμα που το ήθελα προφανώς ) το να κόβεται τόσο βίαια ένα conflict που μόνο resolve ζήτησα να γίνει και μάλιστα 1 φορά νομίζω ότι έχω και ένα ελαφρυντικό . Στο κάτω κάτω επειδή ακριβώς δεν παίζουμε για το παγκόσμιο θα μπορούσε απλά να γίνει resolve το conflict . τεσπά απολογούμαι γιατί δεν μου αρέσει να κρύβομαι αλλά είμαι γνωστός ξεροκέφαλος και

ακόμη και τώρα το θεωρώ λάθος αλλά είναι judge call οκ τέλος πάμε για το επόμενο .

Τέλος θέλω να σταθώ σε αυτό το πάντρεμα γενεών θα έλεγα εγώ , πραγματικά μόνο και μόνο γι αυτή την παρέα υπάρχει λόγος να παίξεις το game .

Keep up the good work Chris ! και συγνώμη για μια φορά ακόμα για τις φωνές αλλά εκείνη την ώρα πρέπει να από την κούραση και μόνο πρέπει να έπιασα 50 πίεση :P .


Vexation

20/12/2017 10:51 πμ

Χαχα, και να φανταστείς ότι αυτό το περιστατικό δεν το πήρα καν χαμπάρι ;)

Please login or register to post comments.

x